Kansenatlas

Welke gemeentes in Nederland bieden inwoners de beste kans om uit de armoede te komen? De kansenatlas beantwoordt deze vraag met behulp van gegevens die miljoenen Nederlanders volgen.

Bezoek

WIT

Deze applicatie is gebouwd voor de inwinning, verwerking, analyse, visualisatie en opslag van alle waterbodeminformatie.

Tientallen gemeenten, waterschappen, provincies en andere waterbeheerders maken al gebruik van WIT.

Drain.works

In samenwerking met Gemeente Almere hebben we een Riool beheer- en plan systeem ontwikkeld. Het online platform stroomlijnt de communicatie tussen de gemeente en de aannemers.

Bezoek

Bomen op de Kaart

Het is de ambitite van Stichting BOMEN op de KAART om alle bomen op de kaart te zetten. Met dit platform zijn al meer dan een half miljoen bomen terug te vinden. Iedereen met een smartphone kan hier gegevens aan toevoegen.

Bezoek

Ecologisch veldwerk

In opdracht van Landschap Overijssel voert Bunskoek Natuurlijk dit jaar meerdere inventarisaties uit. Om alle waarnemingen gestructureerd te verzamelen en op te kunnen leveren aan de Nationale Databank Flora en Fauna (NDFF) is gebruik gemaakt van Mergin Maps. Spatial Explorers helpt hierbij om dit proces probleemloos te laten verlopen.

Bezoek

Navawa

Voor Navawa hebben we hun verouderde websites vervangen met een nieuw platform. Het is nu één applicatie die voor alle aparte domeinen zowel de publieke als de beheer omgeving bevat.

Met dit platform kan Navawa hun klantgevens uit ZoHo beheren in een online gis omgeving.

Bezoek
Footer